Pieterfrank Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Merel

Score

Pieter Jan is betrokken, duidelijk, kort en bondig. Hij is zeer gedreven en gemotiveerd om de zaak tot een goed einde te brengen. Dit brengt rust en vertrouwen in een moeilijke tijd.

10,0

Monique

Score

Ik heb dit Advocatenkantoor als zeer prettig ervaren. Korte lijnen en snel antwoord op eventuele vragen. Heel erg betrokken en gedreven m.b.t. de onderhandelingen. Kortom , zeer tevreden over Mr. P.J. Winkel.

9,0

Cor

Score

Pieter-Jan heeft zich goed verdiept en voorbereid in mijn case alvorens contact te hebben met tegenpartij. Heeft steeds direct gereageerd op reacties van tegenpartij en mij gedurende de gehele periode goed geïnformeerd over de stand van zaken. Heeft steeds overleg met mij gepleegd voordat hij verdere acties ondernam. Uitstekende timing met betrekking tot tijdstip nieuwe acties. Uiteindelijk behaalde resultaat was zeer bevredigend*. * Tegenpartij vond Pieter-Jan 'lastig'

10,0

G.W.

Score

Pieter-Jan werd me aanbevolen door een goede vriend. Pieter-Jan is duidelijk, ‘down to earth’ en hij vertaalt goed de advocatuur taal naar begrijpelijk Nederlands. Hij ‘loopt’ moeiteloos extra meters om je bij te staan. Ik voelde me bij-gestaan. Fijn in lastige tijden en positief resultaat! Ik hoop net als een ieder ander niet tot ziens, maar als nodig bel ik ze, geen enkele twijfel.

9,0

Coby Bergkamp

Score

Ervaring is heel positief. Pakt door waar nodig, geeft ook aan wanneer het niet haalbaar is om door te pakken. Hierdoor goede resultaten behaald. Betrokkenheid en deskundigheid is hoog.

9,0

Astrid

Score

In een moeilijke en onveilige werk situatie heb ik me gesteund gevoeld. Pieter Jan was er altijd voor beantwoording van mijn vragen. Ik had echt het gevoel dat hij achter me stond. Dit heb ik zeer gewaardeerd.

10,0

Henk

Score

Ik had onverwacht (en snel) juridische ondersteuning/advies nodig. Uitstekend geholpen! Professioneel en doortastend, met heldere communicatie en een zeer begripvolle instelling.

10,0

Marnix Cornelius

Score

Pieterfrank Advocaten is een pragmatisch kantoor welke op hun kenmerkende eigen wijze hun klanten bijstaat. Zij streven ernaar het maximale voor hun klant te bereiken, maar weten dit ook goed af te wegen welke inzet van hen daarvoor nodig is. Daarbij zijn zij zeer ervaren waardoor snel resultaat wordt bereikt.

10,0

Rolf

Score

Zeer kundige en ervaren advocaat. Prettig om mee te praten en geeft goede uitleg en informatie over alle mogelijkheden. Uiteindelijk zeer tevreden over de uitkomst en het behaalde resultaat.

8,0

Stephan Niks

Score

Pieter, heeft mij bij mijn gedwongen ontslag goed en persoonlijk geadviseerd. Hierdoor kreeg ik meer tijd en rust om de juiste beslissingen te nemen. Met als gevolg dus meer tijd en een hogere transitievergoeding. Ook het gesprek met de werkgever pakte hij goed aan. Dik te vrede! Mijn advies: neem altijd een advocaat bij een ontslag, het loont zich!

1 2