Mr. Spithoff

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Luchienke

Score

Ik heb mr. Spithoff ervaren als iemand die het beste met je voorheeft en erg betrokken met je is. Zowel telefonisch als via mail reageert ze snel op je en ze denkt écht met je mee. Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren.

10,0

Bart

Score

Nog niet eerder ben ik zo prettig, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mr. Spithoff verstaat haar vak en handelt snel en professioneel, maar met betrokkenheid en oog voor detail. Alle verschillende opties worden rustig en duidelijk uitgelegd en besproken, inclusief de financiële consequenties. Zeer transparant. Je weet waar je aan toe bent. Communicatie gaat erg prettig en vlot. Na een telefoongesprek, waarin alle tijd wordt genomen om je verhaal te doen volgde binnen een half uur de bevestiging per mail en een begeleidende tekst over de in te zenden stukken. Nog dezelfde dag ontving ik een conceptbrief in mijn mailbox. Binnen een paar dagen was het geschil met mijn werkgever afgerond! Wat een prestatie!! Geweldig!! Niet normaal, wat een vakvrouw!

10,0

Nico

Score

Positief, vriendelijk, en alles verliep mooi vlot! Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang!

8,0

Maureen

Score

Ik ben heel positief over mijn ervaring. Ik kreeg voldoende informatie om te snappen hoe het proces zou lopen. Ook werd ik constant op de hoogte gehouden van hoe het ging en waar we stonden.

10,0

daniel

Score

mijn ervaring met mevrouw spithoff was erg goed! ze heeft me goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. een top advocaat!

10,0

Sebastiaan

Score

Mr. Spitthof geeft je het gevoel dat je je niet al te druk moet maken alhoewel je dat wel doet. Door snel te handelen heeft ze mij enorm geholpen zodat ik vol vertrouwen de toekomst in ga.

10,0

Anne-Magreet

Score

Ik heb Mr. Spithoff als heel betrokken ervaren in haar advies. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat zij snel en accuraat reageert en communiceert, en daarin ook flexibel is. Ook heb ik het als zeer prettig ervaren dat alle afspraken correct en zakelijk op papier stonden. Mr. Spithoff haar kennis heeft zeer geholpen in een goede en correcte afronding van mijn zaak, en heeft mij een goed en vooral zelfverzekerd gevoel gegeven in het proces.

8,0

Martin

Score

Voor mijn moeder heeft mr. Spithoff een beroepsprocedure gevoerd zodat mijn moeder met urgentie een nieuwe woning toegewezen zou krijgen van de woningstichting. Hoewel de beroepsprocedure werd afgewezen door de beroepscommissie is de zaak door de inspanningen van mr. Spithoff toch uiteindelijk opgelost. Buiten haar normale werkzaamheden om heeft zij naast het beroepsschrift ook contact opgenomen met de woningstichting. Deze gesprekken hebben er toe geleid dat mijn moeder alsnog een woning toegewezen heeft gekregen waar zij wel in goede gezondheid kan wonen.

10,0

C

Score

Mr. Spithoff gaat zeer nauwkeurig en doeltreffend te werk. Ik heb heel veel aan haar gehad. Zowel juridisch als mentaal.

10,0

Richtje

Score

Menselijk, begripvol en kennis van zaken

1 2