Masters Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

S

Score

Prettig samengewerkt met het gewenste resultaat.

8,0

Roel Marius

Score

Masters Advocatuur heeft mij op zeer begripvolle en doortastende wijze zeer goed geholpen en begeleid bij een persoonlijke kwestie. Een kwestie die op zeer prettige wijze gezamenlijk is opgelost. Naast de zakelijke kant heeft Masters Advocatuur een zeer goed oog voor de persoonlijke kant van een zaak. Dit maakte de samenwerking zeer waardevol.

10,0

Mischa

Score

Sheevani was vooraf erg duidelijk. Ze gaf alle opties duidelijk weer en was eerlijk in de kans van slagen. Verder goed bereikbaar en ze beschikt over veel juridische kennis! Ik hoop niet dat ik weer een advocaat nodig heb, maar anders kom ik zeker bij Sheevani terug.

10,0

Hans van Kleef

Score

Van mevrouw Bharatsingh advies gehad hoe te handelen inzake een oude DSB vordering. Met als resultaat dat de vordering voor 97% is kwijtgescholden. Ik ben dan ook erg tevreden met het door haar gegeven advies.

10,0

Lauren

Score

Mijn ervaring met Masters Advocatuur is uitermate positief. Ik ben op een deskundige en hele prettige manier geholpen met persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Goede communicatie en betrokkenheid; dit heb ik erg gewaardeerd in een lastige tijd.

10,0

N.

Score

Grote deskundigheid en ruimte voor persoonlijke aandacht. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren.

10,0

Lars

Score

Ik ben op een professionele wijze geholpen.