KLAR Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Mettina Barends

Score

De keuze voor Renee, was voor mij vanwege dat zij een slachtofferadvocaat is. Dat feit vond ik al zeer fijn. Voor de rest is zij toegankelijk, zeer betrokken en emphatisch.

10,0

Youssef Douiri

Score

Zeer gedreven en gaat zeer professioneel te werk en laat niets aan het toeval over.

10,0

Michel

Score

Daar slachtofferhulp mijn zaak te complex vond om mij bij te staan ben ik op aanraden naar Klar advocatuur gegaan. Bergripvol,zeer deskundig en adequaat met oog voor de zaak en gevoel voor de cliënt. Toppers

10,0

Brenda

Score

Zeer goede,vriendelijke advocaat. Heeft ons goed bij gestaan in het proces. Zeer betrokken bij de cliënt.

10,0

Moustapha

Score

Ik ben zeer dankbaar voor de hulp en deskundigheid die ik kreeg van Klar advocatuur. De communicatie was goed, snel en doelgericht, er was sprake van goed voorbereiding en daarom is deze zaak naar wens afgerond. Bedankt daarvoor

10,0

Koos

Score

Bij de eerst kennis making kreeg wij het advies om zo veel mogelijk door de advocaten te laten regelen. Zo dat wij rust kregen en ons op de genezing van onze dochter konden richte. Dat bleek later een geweldig advies te zijn. Hun betrokkenheid bij ons deed ons ook goed. Regelmatig een belletje of ze kwamen even langs om te kijken hoe gaat het nu met je dochter en met jullie. En verloopt alles volgens plan zo niet werd er bij gestuurd. Mag wel zeggen ze zijn zeer deskundig en betrouwbaar een aanrader als je een advocaat nodig hebt.

10,0

Mike

Score

Nogmaals een goede advocaat. Heeft mij uitstekend geholpen in een slachtoffer rechtszaak. Denkt goed mee en is makkelijk te bereiken.

10,0

Nadia

Score

Erg fijne advocaat die zich goed kan inleven en luistert naar wat haar cliënt wil om daar vervolgens op te anticiperen. Kan vakjargon goed vertalen naar Jip en Janneke taal. Transparant en is erg duidelijk. Goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail. Nazorg is ook erg prettig. Neemt ook de moeite om na de rechtzaak te vragen hoe het verder gaat.

8,0

Zahra Jalilian

Score

Ik kreeg goede hulp van mijn advocaat. Ik ben tevreden met mij resultaat.

9,0

Erika

Score

Een hele fijne advocaat. Deskundig, duidelijke taal zodat een ieder dat begrijpt, snelle reactie op de mail. Iemand die weet waar ze mee bezig is en wat ons betreft een hoop zorg uit handen nam. Zeker een aanrader.

1 2 3