Johannsen Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Sonja

Score

Door een geschil met de werkgever hulp in moeten roepen van Johannsen Advocaten. Meteen actie ondernomen en mij alles uit handen genomen. Binnen 1 week alles geregeld, met voor mij de enige juiste afloop. In deze vervelende situatie waren ze een grote steun voor mij. Miranda en Hanneke, bedankt!

9,0

Annoury Matthys Belaraj

Score

Ongelofelijk goed geholpen, gehoord en uitstekend meegedacht. Ronduit tevreden.

10,0

René

Score

De advocaten, Miranda en Hanneke, zijn te typeren als no-nonse advocaten met een sterk empathisch vermogen en analytisch zeer sterk. Komen snel tot de kern van de zaak, leggen alles in duidelijke taal uit, vermijden vakjargon en halen dan ook nog eens goede resultaten. Dik tevreden.

10,0

dick de boer

Score

Ik ben heel goed geholpen door Johannsen advocaten. Op een professionele en kundige manier is er een praktische oplossing gevonden voor een lastige situatie. Ook door de prettige persoonlijke aandacht en betrokkenheid werd de situatie net iets makkelijker.

10,0

Mohammed El Mennani

Score

Zonder hulp van deze mensen dan ik zat nu nog steeds in een diepe put, mentaal fysiek en financieel. En bedankt nog en keer aan alle betrokkenen.

10,0

Abdulaziz Mahmoud

Score

Zeer goed Advocat

10,0

Canahai

Score

Goed werk onzed blij mee met deze mensen de gelukkig moeder ben ik met de dank aan hun dankjewel voor de hulp een de rust bedankt graag canahai

9,0

Ashwin

Score

Hanneke, Heeft mij echt persoonlijk super geholpen in mijn leven en zodanig dat ik mijn kinderen op goede voet via mijn ex weer kan zien. Het financiële stuk heeft mij altijd in een wurggreep gezet om mijn verdere leven op te kunnen bouwen. Het resultaat is echt top! Ik zal hierdoor jullie altijd benaderen voor mijn belangen. Mvg, A. Mohan