Jansen en Mulder Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Susanne

Score

Carmen heeft mij uitstekend geholpen. Ze was professioneel, bekwaam en betrokken.

10,0

Derya Aydin

Score

Ik ben heel tevreden hoe mevrouw Jansen-Mulder mij heeft geholpen en dat de zaak snel is opgelost.

10,0

Iris Sonneville

Score

Een zeer moeizaam traject van bijna een jaar, waarin Carmen altijd hierin een enorme steun is geweest en zeer goed en fijn advies heeft kunnen geven. Het gewenste doel is uiteindelijk ook bereikt, waardoor ik nu eindelijk enorm veel emotionele rust heb gekregen. Carmen, ontzettend bedankt voor alles.

10,0

Adrianne

Score

Ik ben vanaf begin tot eind, heel fijn begeleid in mijn zaak. Er wordt goed geluisterd en vooral meegedacht. Ik ben ze erg dankbaar hoe ze mij geholpen hebben met mijn zaak. Super!! Ik beveel zeker dit advocaten kantoor aan aan anderen.

10,0

Zanda

Score

Een proffesional. Advocaat wie denkt 10 stappen van te voren. Ziet zaak beeld in grooter perspectief, heel erg meedenkt en geeft beste advies. Heel fijn om te meewerken.

10,0

Priscilla Haagsma

Score

Hele fijne advocaat is mevrouw Mulder!! Ze is heel duidelijk en helpt je met alles! Zoek je een gode advocaat raadt ik mevrouw Mulder aan!!

8,0

R.R

Score

Mevrouw Mulder heeft mij in een zeer korte tijd, eigenlijk vrijwel direct goed en scherp bij gestaan. Ik voel me erg gehoord door mevrouw, ze is vlot en erg duidelijk in de omgang. Erg tevreden.

10,0

Robbert

Score

Mijn ervaring met deze advocaat in kwestie was meer dan fantastisch. Afspraken maken, nakomen en terugkoppeling is van een zeer hoog niveau. Betrokken en meelevend/denkend in de situatie. Mocht ik in de toekomst nogmaals een advocaat moeten raadplegen, dan twijfel ik geen seconde om met haar/hen opnieuw in zee te gaan!!!

10,0

Bianca

Score

Heb een goeie ervaring..lieve vrouw betrokken..kan haar altyd bellen....ze belt dan zo snel mogelijk terug..

10,0

Klaarie

Score

Het is prettig communiceren met Carmen! Ik ben blij dat Carmen mij bij staat in mijn rechtszaak. Ik zou Carmen aan iedereen aanbevelen!

1 2 3