Invicta Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Maruan El Marrouni

Score

Mevrouw Van Acker heeft mij goed geholpen met mijn zaak. Ik had mij geen betere uitkomst kunnen wensen. Mevrouw Van Acker heeft mij meerdere malen bijgestaan en elke keer had dit een positieve uitkomst. Mevrouw stond altijd klaar voor mij. Ik ben zeer tevreden over het geduld dat mevrouw heeft en kan haar maar niet genoeg bedanken. Grote complimenten!

9,0

Thorben

Score

Mijn ervaring met jullie was zeer goed. Zeer goed communicatie en goed hulp ervaren bij jullie. Ook zeer oplettend en behulpzaam tijdens het verhoor en dergelijke!

10,0

Mariska

Score

invicta advocatuur heeft voor mij in 1 rechtzaak 5 jaar opgelost fouten van de wet trek zij recht ze komt voor je op met Elize aan mijn zij kon ik het hol van de leeuw overwinnen.

9,0

Folkert Schellekens

Score

zoals hierboven ook beschreven is: Door goede communicatie met cliënt en haar Specifieke deskundigheid, bestaat er toch wettelijke gerechtigheid voor cliënt! dit is mijn ervaring.

10,0

Maaike den Hertog

Score

Mijn ervaring met Invicta Advocatuur is positief. Mw. E. van Acker heeft ondanks complexe zaak, orde en duidelijkheid kunnen scheppen.

10,0

Linsey

Score

Invicta heeft mij uitstekend juridisch advies en dienstverlening geleverd. De snelheid en juistheid aan advies kon mij niet beter vergaan zijn. Professionele communicatie en betrokkenheid op het niveau dat je wenst indien je bijstand nodig hebt. Ik zou Invicta aanraden aan familie en vrienden indien zij bijstand nodig hebben.

10,0

Karakus

Score

Heel goede Advocatuur, problemen Snel op te losen, goede service , zeker aanrader

10,0

Ricardo

Score

zeer behulpzaam!!

9,0

Hakan

Score

İk kreeg vertrouw

10,0

don

Score

Meer dan tevreden over de diensten. Maar voorals ook als mens iemand die echt ervoor je is en naar je luistert.. Niet alleen werkbelang. Daarom mijn dank nogmaals voor alles en natuurlijk de steun en hulp in moeilijke tijden

1 2 3 4 5 6 7 8