Foolen Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

S.S

Score

Foolen Advocatuur heeft mij met succes geholpen. De communicatie verloopt heel soepel en heb ik als erg prettig ervaren. Heel erg bedankt!

10,0

Koen

Score

Ik heb het als prettig ervaren. Het traject was duidelijk en het doel was helder. Hoe er naar toe te werken was Martijn zeer behulpzaam en meedenkend. Zeker aan te bevelen!

10,0

van der Werf

Score

Martijn heeft ons geholpen met het (laten) verwijderen van BKR-registraties. Tijdens de intake was hij duidelijk en eerlijk over wat we konden verwachten en een reƫle kanseninschatting gegeven, hij heeft het niet mooier gemaakt dan het was, erg prettig. Daarnaast werd elke stap die werd gezet aan ons voorgelegd en met ons besproken. Ook alle correspondentie met derden werd ter goedkeuring aan ons voorgelegd. We hebben Martijn als een prettige advocaat ervaren die hart heeft voor zijn klanten. Ondanks de moeilijkheid van ons dossier heeft hij het toch tot een positieve afsluiting weten te brengen, We zijn hem daar erg dankbaar voor.

10,0

Karima

Score

Foolen advocatuur heeft mij fantastisch bijgestaan in de procedure om een codering verwijderd te krijgen. De zaak was in no time afgehandeld.

10,0

Guido Smallenbroek

Score

De titel zegt eigenlijk voldoende Mr. Foolen is een zeer professioneel en bekwaam advocaat die alles duidelijk uitlegt en uitermate goed voorbereid te werk gaat. Dit viel mij direct op toen ik hem voor het eerst onverwacht belde en hij alle details van mijn zaak uit zijn hoofd kende, ondanks dat deze pas weken later zou plaats vinden. Mr. Foolen geeft je het gevoel dat hij alles in het werk stelt om het beste resultaat te behalen, maar stelt ook duidelijk dat er geen garanties te geven zijn en is hierin ook heel realistisch waar er evt valkuilen te verwachten zijn. Na mijn rechtzaak, welke gewonnen is, blijft Mr. Foolen betrokken en zorgt er ook voor dat alles echt netjes is afgerond.

10,0

Linda

Score

Onze zaak is snel opgepakt met een positief resultaat. De telefoongesprekken stelde ons gelijk gerust. De opsomming en argumentatie van het verweer vonden wij erg sterk en to the point. Erg tevreden.

10,0

Huseyin

Score

Gewoon uitstekend

10,0

Merijn

Score

Meerdere keren gebruik gemaakt van deze advocaat. Heeft ons iedere keer weer goed geholpen. Denkt mee hoe we zaken moeten oplossen maar ook in de toekomst kunnen voorkomen.

10,0

Emmen

Score

Martijn heeft ons perfect geholpen, we zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden en het positieve resultaat ervan

10,0

Oliver Pigot

Score

Foolen advocatuur in samenwerking met coderingvrij.nl hebben mij geholpen om van een A3 codering af te komen bij het BKR. Ivm aflopen van een koopcontract hebben zij dit in no time opgepakt en voor elkaar gekregen. Foolen denkt niet in problemen maar gaan oplossingsgericht te werk. Zij kijken/zoeken samen met u naar een oplossing voor de situatie waar in u zich bevind en nemen geen genoegen met nee als antwoord. Kortom zeer betrouwbaar, professioneel, rechtvaardig en een snelle aanpak. Mijn conclusie echte aanrader dus.

1 2