ESQ Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

CHRIS KUSCHER

Score

Identified and understood our problem quickly and solved it in a prompt efficient way.

10,0

Nikita

Score

Binnen een dag kreeg ik hulp bij mijn vso. Dit werd gelijk serieus opgepakt en is tot het einde goed geholpen. Erg blij met de service!

10,0

Mariƫlle

Score

De communicatie verliep perfect. Daarnaast wordt er heel fijn meegedacht en goed advies gegeven. Ik ben tevreden!

8,0

Arjan

Score

Naar tevredenheid, zeer vakkundig bijgestaan door ESQ Advocaten. Men ontzorgt je op het moment dat dat zo nodig is.

10,0

Shurendel Emelina

Score

Diane Smeulders-Martens advocaat Ik vind haar een van het beste advocaat die er is ze was hulp zaak en goede advies en haar door zet vermogen is super goed ze had geduld en leef met je mee en onze communicatie is super goed van af het begin tot nu toe ze vocht voor mijn tot het einde als ik ooit weer problemen heb ga ik weer bij Diane Smeulders nemen ik ben super echt super trots op advocaat Diane Smeulders ,goed bereikbaar en snelle e-mails en vooral goede duidelijkheid en zeer vriendelijk ze heeft mijn zaak heel goed en serieus in behandeling genomen Ze heeft mijn leven weer op rij gezet ik dank haar alles was ze heeft voor mijn gedaan !!!top advocaat Met vriendelijke groet S.B.Emelina

10,0

Nicole

Score

gelet op de aard waardoor de samenwerking is ontstaan ben ik erg dankbaar en tevreden over de samenwerking. Voor mijn gevoel ben ik ten alle tijden in mijn waarde gelaten en heb ik, mede daardoor, zelf een persoonlijke groei kunnen ervaren. ik ben erg dankbaar voor de relatie die ik opgebouwd heb met mijn advocaat.

10,0

Furneds

Score

...

10,0

Vasileios Zormpalas

Score

Marieke Simons is erg goed in haar werk, staat dicht bij de klant en is bereid om bij elk probleem te helpen. Met haar begeleiding konden we het probleem dat ik had met mijn werkgever op de best mogelijke manier oplossen. Ik beveel deze advocaat ten zeerste aan aan degenen die juridische bijstand nodig hebben.

8,0

Marijke Mombers

Score

Tijdens telefonisch contact eerste keer werd er erg goed geluisterd en begrepen waar mijn hulpvraag zat. Ik werd op weg geholpen met hoe ik voorbereidend werk kon doen. Snel een eerste afspraak. Goede en duidelijke communicatie.

9,0

Monika Chaciewicz

Score

to the point en goed geholpen

1 2