Endé Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Fatima

Score

Respect, geduld, snelantwoord, goed advies.

10,0

Lisette Vorderhake

Score

Zeer kundig, erg fijn in de omgang en zeer meelevend.

10,0

Elise Claessen

Score

Uitstekende expertise , goed begeleid van begin tot eind. Altijd bereikbaar en bovenal een hele lieve vrouw met een warm karakter! Echt een aanrader!!

10,0

Zahra

Score

Na een verloren zaak door mijn vorige advocaat ben ik in contact gekomen met mevrouw Durdabak. Ik was de wanhoop nabij en Nuray heeft mij toen door de moeilijkste en meest emotionele periode in mijn leven bijgestaan. Ze was heel deskundig, betrokken en empatisch en luisterde en adviseerde mij heel goed! Ze was heel goed bereikbaar, zelfs wat later op de avond kon ik haar in nood bereiken! Ik ben haar nog altijd heel erg dankbaar!

8,0

S.

Score

Je gaat niet elke week naar een advocaat en vaak ook niet voor de leukste dingen. Ik voelde me op m'n gemak, werd gehoord en in duidelijke taal te woord gestaan. Geen poespas en onduidelijke acties. Enige minpuntje vond ik de bereikbaarheid in de vakantie. Ik heb daar wel begrip voor maar als je echt graag advies of een actie wil dan is er meestal geen ruimte voor geduld.

7,0

Hellen van Leersum

Score

Vriendelijk, attent, zorgvuldig en professioneel.

10,0

Mark

Score

Gelukkig kon ik snel terecht en werd ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Wat ik vooral heel fijn vond is dat er de tijd werd genomen om samen alles tot in het kleinste detail voor te bereiden zodat ik met een gerust hart alles uit handen heb kunnen geven. Er is alles aan gedaan om voor mij het best haalbare te realiseren en dat is ook gelukt. Kortweg: Ik zal haar aan iedereen aanraden!

10,0

Maaike

Score

Ik heb mr. N. Durdabak ervaren als een hartelijke, betrokken advocate die de zaken heel helder weet uit te leggen. Ze reageert snel en adequaat en heeft een scherpe blik. De samenwerking was erg prettig.

10,0

Alexander Lam

Score

Uiteraard kijkt niemand uit naar een scheiding, maar Mr. Durdabak heeft ervoor gezorgd dat we dit proces toch heel prettig hebben kunnen doorstaan. Bregripvol en veel goed advies gekregen ook. En bovenal veel duidelijkheid.

9,0

Dorien Le Poole

Score

Wij zijn heel prettig geholpen door mr. N. Durdabak, de sfeer was goed en alles verliep zeer efficient. Ik vond het opvallend hoe goed ze kon luisteren (naar een behoorlijk uitgebreide uitleg elke keer) en er vervolgens een perfecte korte samenvatting van wist te maken, zonder de toon van het verhaal te veranderen. De vriendelijke maar duidelijke reacties hebben er mede voor gezorgd dat alles heel goed en rustig is afgerond.

1 2 3 4 5 6 7