Ellen van Swaaij Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Roger

Score

Ellen van Swaaij vond ik via internet. Mijn online melding werd nog dezelfde dag opgepakt en gevolgd door een hartelijke ontvangst in haar huiselijke kantoor. Het gevoelige juridische probleem werd door Ellen scherp en bekwaam, gekoppeld aan de menselijke maat, helder in kaart gebracht. Ze leverde alle stukken zelf af bij de Rechtbank en enige tijd later ontving ik een positieve uitspraak van de kantonrechter. Tussentijds waren de lijnen en reactietijden kort. Gemeten aan haar ervaring en deskundigheid, hanteert Ellen een schappelijk uurtarief zonder daarbij elke minuut te declareren. Van harte aanbevolen!

10,0

E.

Score

Ellen luistert goed naar je en geeft dan goed advies. Ook kreeg ik snel reactie op mijn mails wat voor mij heel prettig is. Ellen heeft mij goed geholpen en ik kan haar zeker aanbevelen.

10,0

Mano

Score

Ellen heeft verstand van zaken. Is duidelijk, neemt een standpunt in en komt voor je op. Communiceert duidelijk en op de juiste manier. Daar waar nodig per mail, en anders per telefoon.

10,0

G

Score

Ellen luisterde goed naar wat ik belangrijk vond en stemde daar samen met mij de koers op af. Als er nieuwe ontwikkelingen waren en ik die met Ellen besproken had, kon ik het loslaten, omdat ik wist dat het bij haar goed belegd was.

10,0

Daniëlle

Score

In een lastige tijd waarin voorzichtigheid, maar ook slagkracht nodig was, heeft Ellen mij ontzettend goed geholpen. Ze zegt je waar het op staat en windt er geen doekjes om. Juist daarom is haar advies zo prettig. Ze heeft zich bewezen als erg deskundig en vasthoudend. Ookal leek er in eerste instantie nauwelijks ruimte te zijn om in overleg nader tot elkaar te komen, heeft Ellen alle mediationtools uit de kast getrokken. Helaas mocht dit niet baten en de route naar de rechtbank zou gemaakt worden. Echter door de juiste open toon, in combinatie met een krachtig verzoekschrift, is er op het laatste moment toch een succes behaald. De tegenpartij is ons alsnog tegemoet gekomen, waardoor de gang naar de rechtbank is voorkomen. Complimenten aan Ellen voor de samenwerking, daadkracht, snelheid van handelen en het feit dat ze er altijd voor je is. Weekend/vakantie of niet, ze is er voor je!

10,0

Maarten van Pamelen

Score

Ik heb bij Ellen na een drama ervaring bij een collega gevonden wat ik zocht, "realisme en eerlijkheid". Ze vraagt je mening, zegt haar mening en legt uit hoe het juridisch zit. Hieruit komen opties waarin zij de voor- en nadelen uitlicht. Ik ben zeer tevreden met de snelle reacties (altijd binnen 1 werkdag en vaak binnen 1 uur), en het realisme van Ellen. Ze zoekt in oplossingen i.p.v. confrontaties en adviseert hier zeer kundig in.

10,0

Claudia

Score

Ellen is een heel prettig persoon. Tijdens het intake-gesprek gaf ze helder advies. Ze wekte meteen mijn vertrouwen, Ze communiceert helder en duidelijk, is recht door zee. Zij reageert snel op mails die ik stuurde. Kortom: ik ben zeer tevreden over haar aanpak en dankbaar dat zij mijn zaak onder haar hoede heeft genomen.

10,0

N

Score

Geruime tijd na mijn scheiding werd er een probleem op zeer correcte wijze voor mij opgelost.

10,0

Robert Henquet

Score

Ervaringen: Ellen reageert direct, laat niets liggen en neemt ook gericht en direct acties. Haar communicatievorm dwingt betrokken partijen tot reacties en acties. De samenwerking en tevens haar expertise heeft geleid tot succes.

10,0

Michèle

Score

Eerlijke en serieuze benadering van het probleem en de mens daarachter.Tot in de perfectie uitgevoerd.Alle respect en hartelijk dank.

1 2 3 4 5