Ellen van Swaaij Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Dennis

Score

Zeer fijn benadering ondanks de vervelende situatie. Dat maakt het een stuk makkelijker. Daarnaast werkt Ellen zeer efficient, overlegt ze snel en goed en weet ze waar het over gaat.

10,0

Theo

Score

Ellen behartigt niet alleen de belangen van haar cliënt, ze geeft ook haar mening en advies op basis van jarenlange ervaring. Vervolgens gaat ze voor de beste uitkomst van een zaak.

10,0

Ron

Score

Een zeer ervaren advocate met een luisterend oor en parate kennis. Ze denkt in vlotte maar ook de beste oplossing voor de cliënt en niet in zo veel mogelijk uren maken. Ellen, bedankt!

9,0

Pim

Score

Ellen heeft mij bijgestaan in een bijna vierjaar durende echtscheiding. Ik heb Ellen leren kennen als een zeer bekwame, pragmatische, doelgerichte maar bovenal betrokken advocaat. Ongeachte het tijdstip heeft Ellen altijd tijd vrijgemaakt voor een luisterend oor of het bespreken van de volgende stap in het traject. Zelfs tijdens vakanties stond Ellen klaar om het nodige te doen in de zaak en liet niks liggen. Ik heb niks anders dan lovende woorden over voor Ellen in de behandeling c.q. afhandeling met betrekking tot mijn zaak en zou Ellen zeker aanbevelen.

10,0

E.

Score

Haar juridische kennis, alsmede haar mensenkennis, zijn zeer hoog. Reeds na het 1e intake gesprek wist Ellen de zaak perfect samen te vatten en op de juiste manier in gang te zetten. Haar begeleiding en betrokkenheid bij de zaak waren eveneens hoog. Al met al was het voor mij een waar genoegen om haar als advocate te hebben gehad.

10,0

Wilbert Thimister

Score

Mijn ervaringen met Ellen van Swaaij zijn zeer goed. Gedurende 10 maanden heeft zij mij ondersteuning geboden. Niet enkel als advocaat maar ook moreel als mensenmens. Haar werkwijze is pragmatisch, eenduidig, professioneel en berust op veel ervaring en kennis.

10,0

Guy

Score

Mijn ervaring met Ellen heb ik als zeer betrokken, duidelijk in de communicatie en helder in haar advies beleefd en dit alles in een relaxte sfeer - gecreëerd door haar- gedurende de sessies. Door haar hoge mate van empathisch vermogen heb ik - ondanks doel van de sessies - als zeer prettig ervaren. Ellen kon ons als cliënten snel goed inschatten kwam. Ze had oog en oor voor beide belangen en beide gevoelens waardoor haar begeleiding perfect tot zijn recht kwam.

9,0

Guido

Score

Ellen is recht door zee, daadkrachtig, correct en geeft een duidelijk, in 'Jip en Janneke' taal advies. Geen onnodige gesprekken of mailverkeer waardoor de tijd (lees kosten) alleen maar oplopen.

10,0

Roy

Score

Uitstekend begeleid en geholpen!

10,0

Nathalie

Score

Ellen is heel toegankelijk. Ze neemt de tijd om alle stappen, op een voor ons duidelijke manier, uit te leggen. In een verdrietige tijd waarin je een advocaat nodig hebt, geeft zij je het gevoel dat je alles aan kan en dat alles goed komt. Wij hopen haar natuurlijk niet meer nodig te hebben, maar als, dan weer zeker weer Ellen. Bedankt voor alle goede zorgen.

1 2 3 4 5 6 7 8