DNA Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Leonardus

Score

Goed advies , en kon ieder tijdstip bellen en kreeg dan een bevredigend antwoord

10,0

Peter Venzelaar

Score

Mijn/onze ervaring met dhr mr J .Noteboom zijn kort maar krachtig weer te geven. Zeer adequaat en vakbekwaam gehandeld, geen overbodige informatiestromen en bereid om gedachten en overwegingen die bij ons leefden van juist commentaar te voorzien. Eerlijk ten aanzien van kansen en bedreigingen. Korte lijnen en een prettig mens om mee te mogen werken. Fatsoenlijk declaratiebeleid. Ondanks dat een geschil niet prettig is hebben wij de samenwerking als bijzonder prettig en constructief mogen ervaren.

10,0

Natasha Steenwijk

Score

Liever kom je niet in een situatie van een advocaat terecht, maar anders is dit een vakman!

8,0

Andre van Heun

Score

goede ervaring, in het verleden al vaker zaken gedaan.

8,0

Sonja en Gerard Poptie

Score

We hadden altijd een luisterend oor, goed advies. De gestelde doelen werden behaald ondanks stagnatie van bijna vijf jaar van de tegenpartij. De onderlinge sfeer was goed en persoonlijk. Echter bij de pro actieve aansturing van mogelijke schadecomponenten kwam veel op onszelf aan.

10,0

Ed

Score

Zaken worden voortvarend opgepakt en er wordt goed meegedacht. Daarvoor huur je natuurlijk ook juridische ondersteuning in. Redelijke tariefstelling.

10,0

F.C. van der Kolk

Score

De zaak werd op een prettige manier afgehandeld. Wordt snel behandeld.

9,0

Hans

Score

Johan heeft mij uitstekend geholpen. Goed verdiept in de zaak, luisterend oor en stemt op een prettige manier de strategie met je af. En vervult als een goede sparringpartner zijn raadgeversrol en woord en schrift.

10,0

Leon

Score

Uitstekend persoonlijk advies en daadkracht waar nodig.

9,0

Frans

Score

Samen met Albert Dunsbergen zeven jaar gewerkt aan een schade vergoeding na een ongeval en uiteindelijk naar wens af kunnen sluiten. Heb de samenwerking als erg prettig ervaren en indien nodig zal ik dit kantoor zeker weer benaderen.

1 2 3