De RaetGever Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Evelien

Score

De hele zaak sneller afgewikkeld dan ik dacht. Mr. Fijma was opvallend betrokken en heeft echt zijn best voor me gedaan. Nogmaals bedankt!

10,0

rieko

Score

heb zeer goede ervaringen met name met de heer fijma zelfs in nood situatie.s zijn ze 7 dagen dagen per week berijkbaar een echte aanrader cijfer 10 +

10,0

Sebas

Score

Mr Fijma heeft mij onwijs snel en goed geholpen. Advies waar ik iets aan had, probleem oplossend (niet alleen puur juridisch) en ook duidelijk over de kansen. Top gozer

8,0

Ingrid

Score

Ik dacht een groot probleem te hebben en heb Fijma ingeschakeld. Dat bleek ook zo te zijn, maar het hij heeft het snel weten op te lossen.

10,0

marijke aarts

Score

Zeer ervaren advocaat! Erg sympathiek, duidelijk, snel en vakkundig geholpen. Hij weet het persoonlijke met het zakelijke te combineren en is inhoudelijk er sterk! Zeker een aanrader.

9,0

Elodie

Score

Ik heb al twee keer kunnen vertrouwen en rekenen op de raetgever, iedere keer met een succesvolle uitkomst. Bovendien is dhr. Fijma bijzonder goed in het wegnemen van de bijkomende zorgen.

10,0

Gudde

Score

Ik heb mr. Fijma ingeschakeld voor een probleem. Ik verwachtte dat het een procedure zou worden en dat hij meteen naar de rechter zou gaan. In plaats daarvan benaderde hij de wederpartij op een geheel eigen wijze en wist de zaak vrijwel meteen te schikken. Nauwelijks kosten gemaakt en mijn probleem was in no time opgelost.