Cleerdin & Hamer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

anoniem

Score

Vanaf mijn eerste gesprek met mevrouw Rost Onnes kreeg ik het gevoel dat alles goed zou komen. Haar begeleiding was top! Ze is zeer professioneel als advocaat maar ook gewoon een warm mens.

10,0

anoniem

Score

zeer tevreden !

10,0

anoniem

Score

Goede bereikbaarheid en geweldige inzet. Advocaat was zeer betrokken. Ze heeft alles eruit gehaald wat mogelijk was.

10,0

anoniem

Score

Glenda Raap heeft mij jarenlang tijdens meerdere zaken bijgestaan. Ze reageerde altijd heel snel op mailtjes, wist van alle zaken alle details uit het hoofd, was erg betrokken en gaf deskundig advies.

10,0

anoniem

Score

Mevrouw Melis en Sahin hebben keurig contact met ons opgenomen voor het verzamelen van alle bewijsstukken. Een paar dagen voor de zitting heeft mevrouw Sahin telefonisch contact met ons opgenomen om te verifiëren als we op één lijn zitten. Tijdens de zitten heeft mevrouw Sahin de punten keurig aangehaald. Zij heeft ons vooraf goed voorbereid op eventuele vragen van de rechter of de officier van justitie. Wij hebben de zaak trouwens 'gewonnen'.

10,0

anoniem

Score

We konden goed kwijt wat ons probleem was en wat wij wilden. De uitvoering van alles is gewoon perfect. Top advocaat.

10,0

anoniem

Score

Ingeval van mijn zaak ben ik bijzonder bekwaam en correct ondersteund en geadviseerd door advocaat meester B. Hampsink van het bureau. Met een goede balans tussen gevoel en empathie voor mijn persoonlijke situatie enerzijds en een realistische kijk op het maximaal haalbare en het daarvoor te bewandelen juridische pad anderzijds heeft zij mij zeer professioneel bijgestaan. Zeer helder en adequaat in de communicatie. Waar meerdere opties voor het juridische pad mogelijk waren was zij goed in staat dit helder uit te leggen en de voors en tegens bij elk van de juridische mogelijkheden duidelijk uiteen te zetten. Kortom zeer helder en adequaat in de advisering over keuzes bij te ondernemen stappen. De zakelijke insteek in de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer was van meet af volkomen helder en duidelijk vastgelegd in de opdrachtverleningsovereenkomst. Desondanks was ik bijzonder blij verrast toen mij aangeboden werd om een hoger beroepszaak tegen aangepast tarief voort te zetten nadat gebleken was dat het bedrijf (mijn advocaat) de voorafgaande gerechtelijke uitspraak buiten elke orde en daarmee volkomen misplaatst vond. Het feit dat ook mijn advocaat en daarmee het feitelijk bedrijf zich simpelweg niet wenste te schikken naar de onvoldragen uitspraak van de rechter, en daarom dit ruime gebaar naar mij deed, gaf mij een zeer goed gevoel. Alhoewel ik hopelijk nimmer meer gebruik zal hoeven te maken van juridische ondersteuning, zal ik indien dit toch aan de orde is beslist gebruik maken van de dienstverlening van Cleerdin&Hamer.

8,0

anoniem

Score

De advocaat is correct en zeer empathisch. Ze heeft aan 2 woorden genoeg.

10,0

anoniem

Score

Ik had een goede advocate die mij bijstond in een lastige zaak. Met haar deskundigheid hebben wij de zaak met succes behaald!

8,0

anoniem

Score

Glenda was duidelijk en heeft het maximale eruit kunnen halen voor mij

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16