Ben Touhami Advocatenkantoor

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Leroy

Score

Dit was mijn eerste ervaring met een advocaat. Ik was dan ook positief verrast over de manier waarop er met mij in begrijpelijke taal gecommuniceerd werd. Ik ben erg vakkundig geholpen en er is echt voor gezorgd dat ik begreep wat er allemaal om me heen gebeurde. Ik ben gerustgesteld en in de juiste richting gewezen. Dit advies heeft me veel geholpen. Ik ben haar erg dankbaar hiervoor.

9,0

Rosalie

Score

Mevrouw Ben Touhami heeft mij goed advies gegeven. De zaak is altijd professioneel verwoord en ze komt haar afspraken na. Ik ben erg blij dat mevrouw Ben Touhami mij heeft vertegenwoordigd.

10,0

Gerard Buis

Score

Ze komt afspraken na en is erg prettig in de omgang.

10,0

Chris

Score

Mocht ik iets niet begrijpen en mailde of belde dan kreeg ik vaak snel antwoord en duidelijkheid ook als ik een andere mening had werd er meer uitleg en goeie feedback gegeven om toch anders naar een situatie te kijken

10,0

Ayoub

Score

Fast, reliable and professional. This combined with the expert knowledge makes Hayat a highly recommended attorney.

10,0

Jannette Blok

Score

Zeer duidelijk met uitleg Jip en Janneke taal. Ze geeft je steeds informatie over de zaak. Stelt je op je gemak een arm om je schouder. Goed mailcontact en via de telefoon in deze Corona tijd.

10,0

Mike

Score

From the onset I was provided with professional support with clear knowledge of their field of expertise. I was asked questions and fully listened to and guided in providing facts and documents to support the case. Timely feedback and calls that provided a minimum of stress and upset. “Karma without Drama” Highly efficient and experienced company and staff.

10,0

Imane

Score

In een zeer lastige scheiding wist ze mij altijd het vertrouwen te geven en de kracht om door te gaan. Mijn ex-man was iemand die elke keer met een verrassing kwam, maar daar werd altijd adequaat op gereageerd. Zij wist mijn rechten te beschermen en handelde altijd in mijn belang, ze is professioneel en bekwaam. Ik ben zeer tevreden over de communicatie, deskundigheid en luisterend oor tijdens mijn zaak.

10,0

Fady

Score

Mevrouw Ben Touhami heeft mij fantastisch bijgestaan met een zaak en heeft het tot een goed einde gebracht. Ik heb de samenwerking met Ben Touhami Advocatenkantoor als zeer prettig en heel professioneel ervaren. Mevrouw was zeer helder in haar uitleg en was gedurende de hele zaak goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail.

10,0

Abdessamad

Score

Mijn erving is als volgt : Nette intake met duidelijke voorwaarden, Alle afspraken netjes besproken en bevestigd. Altijd antwoord op vragen en behulpzaam met raad en daad. Ben zeer tevreden met de aanpak en snelheid van werken. Thanks voor alles

1 2 3 4