Advocatenkantoor Legalitas

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Mirjam

Score

Heel goed geholpen door Elise van Es, een kundige, prettige, pittige, doortastende en humorvolle advocaat. Zij is in staat goed te luisteren en aan te sluiten bij de wensen en tempo van de cliënt, maar pakt door op het moment dat dat nodig is. Bovendien begrijpt ze wat een arbeidsconflict in psychologische zin met je doet en heeft ook daar aandacht voor. Contact was laagdrempelig en accuraat, Elise was telefonisch bereikbaar of belde dezelfde dag nog terug. Kortom een fijne advocaat, die mijn zaak in vlot tempo voor elkaar heeft gekregen en mij daarmee enorm heeft ontzorgd. Is er nog eens 'iets', wat ik niet hoop, dan klop ik zeker weer bij haar aan. Ook het contact met haar collega Shams heb ik als heel prettig ervaren.

8,0

J.F

Score

Elise en haar team hebben op een professionele wijze mijn belangen behartigd. Als er op enig moment in de carrière sprake is van een arbeidsconflict dan is het verstandig om hier specialisten voor in te huren.

10,0

Stefano

Score

Ik ben heel netjes en goed geholpen zeker een aanrader

9,0

Ronald

Score

Het is spannend om een advocaat in te moeten schakelen. In mijn geval een arbeidsgeschil. Vanaf minuut 1 werd er naar mij geluisterd en kreeg ik advies op maat. Ik voelde mij echt gezien, gehoord en begrepen. Mr Stefania Prekpalaj en haar collega's waren goede onderhandelaars, namens mij, met mijn werkgever/ een onderwijsinstelling. Zij was goed op de hoogte van de in en outs binnen onderwijsland. Een hele zorg minder en een last van mijn schouders om dit niet zelf te hoeven doen. Bovendien een resultaat waar ik volmondig ja tegen heb gezegd. Ik geef een score van 9 en een half. Waarom geen 10? Dat is een persoonlijk dingetje. Ik hou niet zo van perfectie in het algemeen. Maar eigenlijk was het wel een 10 waard.

10,0

Kaoutar El adlouni

Score

Ik ben super dankbaar dat ik Stefania als jurist heb mogen meemaken. Ik voelde me begrepen en ondanks dat er veel op mij afkwam gaf ze mij de kracht en vertrouwen dat alles goed zal komen. Professioneel en fijn in omgang.

10,0

Cem

Score

Stefania heeft mij erg goed geholpen. Ze luisterde doordacht naar mijn verhaal, stelde gerichte vragen en zorgde dat alle Arbeidsjuridische aspecten werden besproken en afgedicht. Ze ontzorgde mij erg goed, door alle communicatie naar mijn voormalige werkgever over te nemen. Ik ben erg blij dat zij er was en zou haar van harte aanbevelen om anderen in soort gelijke situaties te helpen.

9,0

Nadia Heesters

Score

Shams is een erg professionele juriste die alles op alles zet om gerechtigheid te halen voor haar cliënt(e)! Mijn belangen werden écht behartigd door haar! Ze was erg betrokken bij de zaak en heeft gezorgd dat ik zelf alle ellende van me af kon zetten tijdens het proces.

10,0

Zoe

Score

Mevr van Es en Dhr Dekker hebben mij ontzettend fijn bijgestaan en geholpen. Dit heeft mij enorm veel tijd en emotionele ruimte bespaard. Mevr van Es denkt mee om tot een goede eindresultaat te komen en is daarbij analytisch heel sterk En Ik ben heel tevreden over de juridische hulp die ik gekregen heb.

9,0

N ayadi

Score

Door een arbeidsconflict bij Legalitas terecht gekomen. Hier heeft Mr. Shams Quliyeva mij uitmuntend bijgestaan. Shams luistert echt naar je, voelt de frustratie en denkt mee. daar waar jij wilt stoppen zet Shams nog een extra stap om een positief resultaat te behalen. Gelukkig is dat gelukt! Mijn dank is groot Shams!

10,0

Jurre

Score

Ik ben heel tevreden over de juridische hulp die ik gekregen heb. Afspraak was op zeer korte termijn mogelijk en ik kon met alle vragen terecht en kreeg heel snel reactie als er wat nodig was. Het is voor mij top afgehandeld!!

1 2 3 4 5 6 7 8